maanantai 21. lokakuuta 2013

Viimeiset pari päivää

Heipsun!

Täällä ollaan neljättä päivää (viidettä tosin kellon mukaan..) ja edelleen viihdytään kyllä kovasti! Heh, toisaalta ehkä ihan hyvä niin..! ;-)

Lauantaiyön levotonta läppää. Kaksipäinen merenneito siis kuvassa.

Nämä ensimmäiset päivät on menneet jotenkin oudosti semmoisessa sumussa, että oikein mitään ei olla tehty mutta silti ollaan kokoajan jossain oltu. Lauantaina jätettiin herätyskello pois ja herättiin ihan omia aikojaan, joka sitten loppujen lopuksi olikin "vasta" kymmenen paikallista aikaa. Toisaalta se on Suomen aikaa se 12, joten luultavasti siitäkin johtui. Mutta en valita! Mun unirytmit on ollut niin päin seiniä jo vaikka kuinka kauan, lähinnä ehkä sen takia että tein aikalailla töissä pelkkää iltavuoroa joissa työt alkaa yhden ja kolmen välillä ja loppuu yhdeltätoista. Sen jälkeen kotiin rauhoittumaan, vähän syömään, suihkuun ja sänkyyn. Tarkastaa mitä sosiaalisessa mediassa on tapahtunut viimeisen 8 tunnin aikana jotka on vietetty töissä (mikä on addiktio?) ja ohohups- kello on 1 ja parhaimmassa tapauksessa 2 yöllä. Pitikö mun nukkuakin? Sitten nukuttiin sinne puoleenpäivään, syötiin, meikattiin ja taas töihin. Joten on ihan kiva että mun "Suomen" unirytmi onkin täällä ihan suht normaali! Nojoo, takaisin asiaan. Lauantaina lähdettiin vielä käymään keskustassa, vierailtiin vähän Oxford streetillä ja syötiin ja siitä takaisin hotellille. Mutta hei, olkaa ylpeitä! Ei ostettu mitään! (Okei, sukkia molemmat osti 3 paria mutta niitä pitikin ostaa ja ne oli vaan niin söpöjä?! + ne oli myös tarjouksessa. Täysin pätevä syy ostaa niitä siis.)

Niin söpöjä?!
                              
Sunnuntaina, eli eilen (oon kyllä ihan pihalla jotenkin nyt näistä päivistä, enkä edes tiedä miten se on mahdollista), makoiltiin ja hengailtiin vaan hotellilla kunnes iltapäivällä lähdettiin takaisin keskustaan ja Victoria stationille. Mun äidin serkku  (=??? jos joku sattuu tietämään meidän sukulaisuussuhteelle nimen niin olkaa hyvä ja jakakaa, mulla ei ole hajuakaan! :-D) V pyysi meidät syömään hänen ja hänen miesystävänsä luokse, ja vaikka meitä pelottikin vähän melko paljon (mikä on sinällään melko typerää...) niin oli kyllä tosi hauskaa! E (V:n miesystävä) on skotlantilainen ja ihan superhauska tyyppi! Silloin kuukausi sitten kun käytiin se pari päivää täällä katsomassa kämppiä niin asuttiin kyllä heidän luonaan, mutta mä olin esimerkiksi kipeä ja tosi väsynyt, niin ei oikeastaan hirveesti heidän kanssaan seurusteltu. Heh. Voisi ehkä tän tietyn ujouden kanssa ottaa itseään niskasta kiinni ja uskaltautua puhumaan, kyse on kuitenkin sukulaisista.. No mutta anyways, me ei Annikan kanssa kumpikaan syödä punaista lihaa, joten meille tarjottiin perinteistä kanapaistia perunoiden ja muiden vihannesten kanssa. Ja oi nam oli kyllä hyvää! E oli taiteillut meitä varten myös jonkinnäköisen sitruuna-vadelma juustokakun jälkkäriksi ja sekin maistui kyllä. Siellä vierähtikin sitten loppuilta ja lähdettiin siinä 10 aikaan hotellille ja nukkumaan.

                              

Tänään onkin sitten tehty vähän "enemmän", käytiin meidän asunnonvälitystoimistolla välittäjältä kyselemässä vähän lisätietoa siitä yhdestä kämpästä ja itseasiassa päästiin käväisemäänkin siellä - se on kyllä ihana! Toivottavasti asunnon myyntiin liittyvät jutut saataisiin hoidettua nopeasti, että mekin päästäisiin muuttamaan. Edellyttäen että sille landlordille sopii, että meistä tulisi hänen vuokralaisiaan. Lähdettiin sieltä sitten taas syömään ja käväisemään Westfieldsissä, vahingossa myös ehkä eksyttiin mm. Victoria's secretille.. Äiti, se oli vahinko. Mutta ei ostettu paljon mitään! Vähän vain mutta ei liikaa. ;-) Okei, hankittiin me myös prepaid-liitymät koska "kunnon" numeroita ei saada ilman paikallista pankkikorttia ja osoitetta.. Mutta näillä mennään nyt näin aluksi!

                              
                              

Tuo "shoppailu"-asiakin on itseasiassa vähän nurinkurista tällä hetkellä. Siis ollaan Annikan kanssa vähän heikkoja näiden kauppojen, kenkien, vaatteiden ja kaiken mahdollisen suhteen ja melko harvoin käy niin ettei kumpikaan "löydä" mitään ostettavaa. (Okei se ei myöskään tarkoita että me osteltaisiin aina hirveitä määriä ja rahaa palaisi paljonkin mutta siis kuitenkin.) Tänne tultua ei kuitenkaan olla oikein edes viihdytty kaupoissa joten luonnollisesti ei olla myöskään ostettu juuri mitään. Mutta fiksuja tyttöjä kun ollaan niin ajateltiin sen johtuvan siitä että meillä on kuitenkin matkalaukut lievästi ilmaistuna suhteellisen täynnä ja niiden raahaaminen ei ole mitään maailman mukavinta puuhaa. Aika isoksi osaksi se varmaan johtuu tosin myös siitä että meillä on molemmilla semmoinen pieni ahdistus sen kämpän suhteen olemassa ettei haluta ostaa mitään koska ei ole paikkaa minne purkaa tavarat. En oikein osaa selittää mutta toivottavasti ehkä joku tajuaa edes vähän mitä hain tuollakin selityksellä.

Annika halus turistikuvan
                             
Huh, tulipas pitkä.. Sorry! Nomutta nyt on viime päivien puuhat ja ajatukset unirytmejä myöten käyty läpi joten ehkäpä se riittää tältä erää taas. Kuvituksena toimii edelleen puhelinkuvat koska kameralla ei nyt oikein ole tullut kuvailtua. Mutta hei, kaikki ajallaan! Alan vasta tottua tähän kirjoitteluun joten kyllä ne kameran kuvatkin varmaan jossain vaiheessa pääsee tänkin blogin arkeen mukaan, olkaa vaan kärsivällisiä! Mutta nyt lähden hampaita pesemään kun toi yks urpo tossa nukahtaa viereiseen sänkyyn muuten. Palaillaan taas ja adjö!

xx, Wilma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti