tiistai 8. lokakuuta 2013

København

Heellou!

Mä kävin tossa viikonloppuna siskon luona Tanskassa, ja vaikken siellä yhtä kokonaista päivää enempää ollutkaan ja vaikkei tehty sen kummempaa niin oli kiva olla taas vähään aikaan kaksisteen. Rosa meni sinne vaihtoon puoleksi vuodeksi koulunsa puolesta, joten pari kuukautta oltiin tässä välissä jo sillä tavalla ettei nähty tai puhuttu kauheesti, kun aikataulut meni vähän ristiin. Halusin ehdottomasti käydä siellä jossain vaiheessa ennenkuin me Annikankin kanssa pakataan ja muutetaan sinne Lontooseen, ja nytkun sattui sopiva väli niin sinne sitten menin. Lauantaina iltapäivästä/illasta lähdin ja eilen yöllä tulin takaisin. Köpis oli ihan kiva kaupunki, tämä oli eka kerta kun siellä tai Tanskassa oon käynyt joten se oli ihan uusi paikka kaiken lisäksi!

Sain hienon vastaanottokomitea-lapun!


Lauantaina olin siellä joskus kuuden aikaan joten ihan hirveesti ei ehditty, varsinkaan kun siellä menee kaupat kuulemma viideltä, viimeistään kuudelta kiinni. Arkenakin. Excuse me, mitä tää nyt on??? Oli mun mielestä tosi outoa, mutta minkäs sille teet. Mentiin Rosalle ja sen pilvimummon valtakuntaan jossa lahnattiin ja koomailtiin hetki kunnes Rosa kivasti ilmoitti että ollaan menossa jonkun sen koulukaverin synttäreille. Aha. Jaahas. Kiva! Minä kun oon niin hirveen avoin ihminen ja tykkään uusista tilanteista ja vieraista ihmisistä enkä väsyneenä koskaan oo yhtään pihalla mistään niin oli tosi kiva. Noeivaan, mua jännitti vähän tosi paljon, mutta oli silti ihan kivaa, muut rupesi pelaamaan truth or darea, ja mä sain katsoa sivusta. Okei mulla oli taas jostain kumman syystä vähän huono olo, enkä muutenkaan oo tommosten tilanteiden ylin ystävä niin ne sitten sääli mua ja antoi katsoa vierestä. :-D Mutta hauskaa oli ja ne Rosan kaverit vaikutti ihan mukaville, vaikken sen kummemmin sosialisoinutkaan oikein kenenkään kanssa. Mun olo ei oikein tahtonut helpottua joten suunnattiin siinä puolenyön aikaan takaisin pilvimummon luokse ja nukkumaan.


Sunnuntaina taas lähinnä makoiltiin, riehuttiin (mitenniin 19 ja 22..), ja kateltiin sarjoja. Siinä neljän viiden aikaan lähdettiin syömään ja kiertelemään sitä itse kaupunkia, vaikkei siellä juuri mikään enää auki ollutkaan. Päädyttiin Hard Rock Caféen jossa syötiin liian isot hampparit ja juteltiin vähän kaikesta. Tilasin semmosen Berrylicious- nimisen alkoholittoman juoman ja sain sen mukana HRC-lasin. Ruuan jälkeen oltiin melko täynnä joten lähdettiin pyörimään palloina ympäri sitä keskustaa ja oli ihan kivan ja rauhallisen oloista. Tivolissa oli söpöt valot joista ei tietenkään heti otettu kuvaa ja kun tajuttiin se ja mentiin takaisin niin eihän ne enään ollut päällä joten ilman kunnon kuvaa nyt jäätiin. Jotain säälittävää yritystä minivaloista kuitenkin otettiin joten se saa tältä erää nyt ainakin kelvata.



Eilen, maanantaina nukuttiin taas niin kauan kuin nukutti jonka jälkeen Rosa vei mut kaikille turistipaikoille ja katsomaan niitä värikkäitä taloja satamaan jossa hengailtiin jonkun aikaa ennenkuin lähdettiin takaisin pakkailemaan mun tavaroita. Rosa tuli saattamaan mut lentokentälle, ja siinä sitten hetki oltiin ennenkuin sen piti lähteä takaisin että pääsi samalla junalipulla vielä. Heipat oli taas melko nopeat, mutta ehkä ihan hyvä koska meinasin nyt jo taas ruveta itkemään siinä kun kävelin turvalle päin. Meidän lähdöstä tulee varmaan sillä tavalla ihan hirveä, kun ollaan molemmat vähän herkkiä Annikan kanssa ja siihenkun vielä lisää meidät itkevät äidit niin ei herranenaika. :-D Vaikka ootankin koko muuttoa ja lähtöä innoissani niin se lähtemistilanne itsessään tulee olemaan varmaan ihan kamala. Mutta onneksi nykypäivänä on skypet, facetimet sun muut niin voi sitten jutella vaikka joka päivä jos siltä tuntuu! Nyt lopettelen taas tältä erää ettei tästä tuu ekan postauksen kaltaista, joten heipat! :-)

ps. pahoittelen kuvien huonolaatuisuutta, ne on puhelimella otettuja koska kameraa ei sattunut mukaan!

xx, Wilma




2 kommenttia:

  1. Nii ja kelaappa sitä et me molemmat pillitetään siel sit yksin ja kaikki muut tuijottaa meitä ku hulluu! Okei, kahestaan oltais viel lietsottu toisiamme.. :-D No, ehkä sit voidaan säikyttää kaikki siel Lontoon päässä ja parkuu silmät päästä eikös juuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo.. :D huhhuh. Mutta siellä lontoossa sitten.. XD

      Poista